In Bakkers Vermeij vindt u een loodgieter met oog voor detail

Een onderhoudsabonnement verlaagt uw kans op storing

Onnodige storingen kunnen levensgevaarlijk zijn, maar zorgen tenminste voor onplezierige kou. Het gebeurt bovendien altijd op een moment dat u het net niet kunt gebruiken. Gaat er iets mis, dan is Bakkers Vermeij natuurlijk snel voor u ter plaatse. Maar liever voorkomen wij de problemen. Met ons onderhoudspakket voor ketels tot 40 kW, zorgen wij ervoor dat de ketel altijd conform de fabricatierichtlijnen wordt behandeld. Dit reduceert de kans op een defect tot het minimum.

Laat uw cv-ketel nakijken door Bakkers Vermeij

Wat doet Bakkers Vermeij uit Wijk bij Duurstede?

Sluit u een onderhoudsabonnement bij ons af, dan komen wij eens per jaar bij u langs voor diverse belangrijke taken. Daaronder vallen:

  CO- en gasdrukmetingen
  Reinigingen van de warmtewisselaar
  Controle van de ketel op lekkage en verborgen gebreken
  Een controle van het expansievat
  Waar nodig een bijvulling van de cv-installatie

Mochten er serieuze problemen worden geconstateerd, wat natuurlijk altijd kan bij oudere toestellen, dan vervangen wij het onderdeel zonder arbeidsloon.

Wat kost een onderhoudsabonnement van Bakkers Vermeij?

Woont u in de buurt van Wijk bij Duurstede, dan doet u er goed aan om een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Dit kost u per jaar slechts € 74,- inclusief btw. U kunt het dagelijks kosteloos opzeggen.


Collectieve abonnementen
Het is voor appartementencomplexen van 8 woningen of meer rondom Wijk bij Duurstede mogelijk om gezamenlijk een abonnement af te sluiten. U krijgt dan korting. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Sanitair en riolering moeten goed functioneren, anders ontstaat er rommel