Sanitair en riolering moeten goed functioneren, anders ontstaat er rommel

Diverse loodgietersdiensten voor particulieren in Wijk bij Duurstede

Wij helpen particulieren met tal van noodzakelijke diensten. Zo installeren en onderhouden wij centrale verwarmingssystemen, repareren we lekkages, leggen we gas- en waterinstallaties aan, verrichten we lood- en zinkwerk en bedekken we daken. We doen dit in de hele regio. U kunt ons ook inschakelen voor onderhoud. Wij werken altijd netjes bieden naservice en leveren werk met garantie.

Bakkers Vermeij lost al uw problemen met riolering direct voor u op

Gas- en waterleidingen

Bakkers Vermeij Loodgieters & Verwarmingstechniek in Wijk bij Duurstede installeert gas- en waterleidingen en verzorgt daarnaast alle controles. Heeft u bijvoorbeeld tijdens een verbouwing een gashaard nodig, of wilt u iets veranderen in uw installatie? Bakkers Vermeij werkt volgens de voorschriften.

Centrale verwarming

Bakkers Vermeij verzorgt volledige cv-installaties voor particulieren. Daarnaast bieden wij onderhoud en reparaties. Ook als er spoed bij is, helpen we u graag.

Prijsvergelijk
Wij adviseren u over de beste cv-ketels voor uw situatie. Desgewenst voeren we daar een prijsvergelijk bij uit. Heeft u een keuze kunnen maken, dan installeren we het product snel voor u.

Heeft u een lekkage? Bel Bakkers Vermeij Loodgieters & Verwarmingstechniek uit Wijk bij Duurstede

Lood- en zinkwerken

Heeft u last van een lekke dakgoot? Bakkers Vermeij repareert en vervangt alle goten, ook als deze van lood of zink zijn. Renovatiewerkzaamheden vallen dus onder de mogelijkheden. Om een voorbeeld te noemen: het maken van bochten in zinken pijpen is soldeerwerk. Dat kan alleen met de hand.

Sanitair en riolering

Wij leggen waterleidingen voor u aan, en verleggen deze als dat betere doorstroom oplevert. U kunt ons ook inschakelen tijdens een verbouwing. Daarnaast bieden wij controles, zodat u zeker weet dat er geen problemen ontstaan.


Installatie van nieuw sanitair
Heeft u in verband met een verbouwing of gezinsuitbreiding nieuwe sanitaire voorzieningen nodig? Bakkers Vermeij legt de leidingen voor u aan en installeert de wasbak of toiletpot voor u.

Een installateur nodig voor uw nieuwe cv-ketel? Bel Bakkers Vermeij Loodgieters & verwarmingstechniek

Dakbedekking

Bakkers Vermeij is gespecialiseerd in het bedekken van platte daken van koper en zink. Wij werken onder meer met Universal föhn rol en Bitumen dakbedekking.

Service en onderhoud

Heeft u last van een storing? Niet zo mooi. Wij zijn zelfs in het weekend en tijdens feestdagen snel ter plaatse. U kunt uw storing dan ook 7 dagen per week aan ons melden. Wij zorgen er voor dat deze snel wordt verholpen.