Uw hulp in Wijk bij Duurstede voor afvoerreparatie en meer

Meer informatie aanvragen
Icoon vlam

Bakkers Vermeij Loodgieters & Verwarming helpt particuliere klanten met tal van noodzakelijke diensten. We installeren centraleverwarmingssystemen, repareren lekkages, leggen gas- en waterinstallaties aan, verrichten lood- en zinkwerk, installeren airco's en bedekken daken. Voor afvoerreparatie en andere klussen in loodgieters- en installatiewerk kunt u voor de regio Wijk bij Duurstede daarom bij ons terecht. We leveren altijd kwaliteit, zijn aangesloten bij de branchevereniging en werken met garantie.

Verwarmen met een warmtepomp

Een warmtepomp is een moderne, duurzame manier om een huis te warmen. Het systeem haalt warmte uit zonne-energie en de buitenlucht en zet dit om om de woning tot de juiste temperatuur te verwarmen. Met een warmtepomp hoeven er geen fossiele brandstoffen benut te worden. Daarmee is een warmtepomp niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bakkers Vermeij Loodgieters & Verwarming is bedreven in het installeren van een warmtepomp in woningen. We leggen u graag het gehele proces uit en beantwoorden graag vragen over dit innovatieve systeem.

Maak een afspraak

Centrale verwarming

Bakkers Vermeij Loodgieters & Verwarming in Wijk bij Duurstede is in te schakelen bij het installeren en controleren van gas- en waterleidingen. Bij het aanpassen van installaties werken we volgens de geldende voorschriften. We verzorgen volledige cv-installaties voor particulieren en zijn tevens op te roepen voor reparaties. Zoekt u een nieuwe cv-ketel? We geven deskundig advies passend bij uw situatie en helpen indien gewenst bij een prijsvergelijking. Na het maken van uw keuze zorgen we ervoor dat het product snel en kundig wordt geïnstalleerd.

Maak een afspraak

Lood, zink en sanitair

Bakkers Vermeij Loodgieters & Verwarming repareert en vervangt loden en zinken dakgoten voor de regio Wijk bij Duurstede. Ook zijn we in te zetten voor renovatiewerkzaamheden aan dakgoten of waterleidingen. We zijn uw betrouwbare partner tijdens een verbouwing. Naast deze werkzaamheden voeren we ook controles uit op de huidige staat van uw lood-, zink en leidingwerk. Bestaat uw verbouwing ook uit nieuw sanitair? Ook dan kunt u op ons rekenen. We verleggen probleemloos de leidingen en installeren de wasbak of toiletpot naar wens.

Maak een afspraak

Airconditioning

Bij Bakkers Vermeij Loodgieters & Verwarming kunt u ook terecht voor het leveren en de installatie van één of meer airco's van de bekende merken Daikin en Haier. Een airco kan tegenwoordig niet alleen worden aangezet als het lekker koel moet zijn in huis, maar juist ook tegenovergesteld; om het huis te verwarmen. Neem contact op met Bakkers Vermeij Loodgieters & Verwarming en vraag naar de mogelijkheden. We zijn volledig KIWA BRL 100 gecertificeerd en ook CO-vrij gecertificeerd.

Bel ons voor meer informatie

Dakbedekking

De werkzaamheden van Bakkers Vermeij Loodgieters & Verwarming beperken zich niet alleen tot leidingwerk; we leveren ook vakwerk op hoogte! We zijn gespecialiseerd in het bedekken van platte daken van koper en zink. Hiervoor werken we onder andere met APAX kunststof dakbedekking voor een hoge kwaliteit en lange levensduur. We vertellen graag meer over deze werkwijze, dus neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Service en onderhoud

Behalve het installeren van leidingwerk, verwarming en sanitair biedt Bakkers Vermeij Loodgieters & Verwarming ook de installatie van uw cv-ketel aan. Jarenlange ervaring stelt ons in staat om uw ketel snel en vakkundig te installeren, zodat u langdurig kunt genieten.

 

Bij elke installatie hoort ook het onderhoud. Ook voor deze werkzaamheden heeft Bakkers Vermeij Loodgieters & Verwarming de juiste connecties. Bel ons voor een afspraak.

Bel ons
Icoon contact

Bakkers Vermeij inschakelen voor afvoerreparatie, sanitairinstallatie, airco-installatie of dakbedekking in Wijk bij Duurstede? Bel voor een afspraak: 0343 - 57 30 72

Neem contact op